GRATIS fragt ved køb over 198.-  Gratis gaveindpakning.

Back to Top

alt om vores smykker

Hos PI-CPH finder du et stort udvalg af smykker online. Det er smykker til kvinder og udvalget af smykker er i guld og sølv. Vi har et stort sortiment af armbånd, halskæder, øreringe, ringe og meget andet. Vi fører alle de kendte mærker i mange forskellige designs. De mange brands og det store udvalg af smykker, gør det muligt for dig, at finde lige det smykke som passer til dig. Det er også muligt at købe smykker online til gave, eller købe et gavekort, så hun selv kan vælge. PI-CPH giver dig muligheden for at købe flotte smykker online.

SMYKKEPLEJE 

Opbevar altid dine smykker i separate lufttætte poser eller i et foret smykkeskrin for at undgå, at de oxiderer og bliver ridsede. Smykkerne bør ikke hænges på et smykkestativ.

Lad ikke smykkerne komme i kontakt med parfume, hårlak, neglelakfjerner, opløsningsmidler og andre kemikalier, samt tag altid dine smykker af ved berøring med vand. Tag derfor først smykkerne på efter

påførelse af eventuel parfume, creme og hårlak.

Rengør dine smykker med jævne mellerum. Til rengøring anvendes varmt vand iblandet en smule opvaskemiddel samt en blød klud.

Med mellerum efter behov, kan du anvende et rengøringsprodukt til smykker. Følg altid anvisningen på produktet.